מחלבות בת שלמה

בלוג

白藜芦醇

白藜芦醇 0

בלוג 🕔נובמבר 18, 2015

白藜芦醇——红酒杯中的青春之源 几项事实: 白藜芦醇是一种抗氧化多酚类化合物,存在于七十多种植物中。它是植物本身为了防治病虫害、细菌真菌及紫外线侵扰而自行产生的植物抗毒素。它的功效很多并且为人所熟知,对人体益处多多。 在葡萄的叶、皮和籽中存在着大量的白藜芦醇。红葡萄酒独特的酿造工艺,使得酿造出来的酒体白藜芦醇浓度很高。1939年,日本科学家高冈道夫发现了白藜芦醇,并证实了红酒对人体的益处及延年益寿的原因所在。 更年轻、更健康: 白藜芦醇是天然的抗衰老剂,有益于降低人患老年疾病的风险,如白内障、骨质疏松及心血管疾病。同时。白藜芦醇还有助于减少高脂高胆固醇饮食摄入带来的不良影响,能显著减缓阿尔莫兹海默氏症、多种癌症的发展与转移。 一系列科学实验在2010年证实了白藜芦醇对阿尔莫兹海默氏症患者及潜在高发人群是很有帮助的。它能防止氧化应激,从而保护脑细胞,防止细胞受损,进而防止痴呆症的发生。其他研究也表明。白藜芦醇在阻止自由基损伤上起了很大的作用,从而保护神经元防止神经细胞的死亡。 圣洁的土地——奶、蜂蜜与优质葡萄酒产地 以色列,圣洁的一方水土,有史以来就以出产众多葡萄品种及葡萄酒而闻名。早在公元前3300年,这片土地就有了葡萄园。自19世纪中叶起,随着新一代移民在此定居,葡萄酒产业再一次在这片神圣之土发展起来,并且多元而繁荣。 耶路撒冷希伯来大学和撒玛利亚阿里尔大学的科学家们最近的研究发现,以色列出产的葡萄中白藜芦醇的含量几乎是世界上任何其他产区的两倍。

קראו עוד
Ресвератрол

Ресвератрол 0

בלוג 🕔נובמבר 18, 2015

Ресвератрол – эликсир жизни в вашем бокале вина. Несколько фактов: Ресвератрол это антиоксидантный полифенол который находится в более 70-и видов растений. Это вещество выделяется в чрезвычайных ситуациях в качестве защиты против бактерий и грибков, ультрафиолетовых лучей и т. д. Этот

קראו עוד
Resveratrol

Resveratrol 0

בלוג 🕔נובמבר 18, 2015

Resveratrol- the fountain of youth in your glass of wine A couple of facts: The Resveratrol is an antioxidant polyphenol that can be found in over 70 species of plants. This compound is excreted in emergencies in order to protect

קראו עוד
רסרבטרול

רסרבטרול 0

בלוג 🕔נובמבר 18, 2015

רסרבטרול – מעיין החיים בכוס היין שלך: קצת עובדות: רסברטרול הוא תרכובת אורגנית נוגדת חמצון, המצויה בכ-70 זנים של צמחים שונים. חומר זה מופרש בשעת חירום לצורך הגנה מפני חיידקים ופטריות, חרקים, קרינה אולטרה סגולה ועוד. החומר ידוע בסגולותיו ובתרומותיו

קראו עוד
Наши сыры

Наши сыры 0

בלוג 🕔ספטמבר 21, 2015

Мы выдерживаем сыры,в подвале дома Шварцман, в специальных условиях в течение нескольких месяцев, пока сыр не получит специальную текстуру и аромат,которые характеризуют сыры  Шварцман. Мы производим сыры из козьего,овечьего,коровьего молока. Сыры производятся из натурального,свежего,пастеризованного молока  без добавок и консервантов.Животные на 

קראו עוד
גבינות מחלב עיזים

גבינות מחלב עיזים 0

בלוג 🕔ספטמבר 21, 2015

לחלב עיזים ומוצריו יתרונות רבים,  הם נחשבים לבריאים יותר מחלב בקר , אצלנו ניתן למצוא מבחר נרחב של גבינות עיזים בסגנונות שונים המיוצרים במקום (במחלבת שוורצמן)  מחלב עיזים מפוסטר. על יתרונות אלו תוכלו להרחיב ולקרוא במאמר הבא בבלוג שלנו :

קראו עוד
קטגוריות של גבינות – חלק ב':

קטגוריות של גבינות – חלק ב': 0

בלוג 🕔ספטמבר 21, 2015

המשך סקירת סוגי המשפחות אליהן נחלקות הגבינות : בהמשך למאמר הקודם נזכיר כי גבינות מתחלקות למשפחות וקטגוריות על פי תנאים ומאפיינים מסוימים. (ניתן לקרא על מאפיינים אלו במאמר הקודם). גבינות חצי קשות לקטגוריה זו משתייכות רוב הגבינות הנפוצות והמוכרות. הגבינות ממשפחת

קראו עוד
ארוחת גבינות ויין

ארוחת גבינות ויין 0

בלוג 🕔ספטמבר 21, 2015

לצד הגבינות המיוחדות של משק שוורצמן ניתן להנות מלגימת היין המשובח של יקב טוליפ. יקב טוליפ נפתח בשנת 2003 , העסק המשפחתי נולד מתוך אהבה גדולה ליין. היקב מצליח לשלב ייצור יינות איכותיים לצד תרומה לקהילה. יקב טוליפ ממוקם על

קראו עוד
דבש תמרים (סילאן)

דבש תמרים (סילאן) 0

בלוג 🕔ספטמבר 21, 2015

כבוד חג הסוכות ובגלל שהוא מהווה את אחד מסמלי החג –כתבה זו מוקדשת לעץ ופרי התמר. התמר (תומר) – עץ ממשפחת הדקליים גדל בארץ כבר בימי קדם והשתלב ברבים מסיפורי התנ"ך, אולם מקורם של התמרים הגדלים כיום בארץ הוא דווקא בעיראק

קראו עוד
גבינות מחלב כבשים המיוצרות במחלבת שוורצמן

גבינות מחלב כבשים המיוצרות במחלבת שוורצמן 0

בלוג 🕔ספטמבר 21, 2015

חלב הכבשים הוא כבד, סמיך ומרוכז יותר מחלב עיזים או חלב פרות, לכן הוא משמש בעיקר לייצור גבינות.למרות אחוזי השומן הגבוהים שיש בחלב הכבשים,  ניתן למצוא בו כמויות גבוהות של מינרלים, אבות מזון  וויטמינים, כמו ויטמין C המצוי בו בכמות

קראו עוד
שמן זית

שמן זית 0

בלוג 🕔ספטמבר 20, 2015

שמן הזית נחשב לאחד המאכלים הבריאים ביותר, דיאטנים רבים ממליצים להוסיפו לתפריט היומי (כ 3-5 כפיות ביום), שמן הזית משמר באפקטיביות את הטעם, הארומה, הויטמינים ושאר התכונות של פרי הזית. שמן הזית הינו השמן הצמחי היחיד המאפשר לצרוך אותו כפי

קראו עוד
פונדו גבינות

פונדו גבינות 0

בלוג 🕔אוגוסט 23, 2015

פונדו גבינות משק שוורצמן משמעות המילה פונדו FONDUE היא מומס. הפונדו אינו רק מאכל הוא גם צורת אירוח היוצרת דינאמיקה חברתית/גסטרונומית סביב הסיר המחומם המלא בכל טוב. מקורו של פונדו הגבינה הוא באלפים המושלגים של שוויץ (נחשב למאכל הלאומי של

קראו עוד
קטגוריות ומשפחות של גבינות

קטגוריות ומשפחות של גבינות 0

בלוג 🕔אוגוסט 2, 2015

עולם הגבינות הוא עולם עשיר בסוגים, טעמים ומרקמים. הגורמים בתהליך ייצור הגבינה, המשפיעים ומביאים ליצירתה של גבינה זו או אחרת ומשייכים את הגבינות למשפחות השונות הם מאפיינים מוגדרים וספציפיים. התנאים והגורמים המסווגים גבינה לקטגוריה או משפחה : מקור החלב ממנו

קראו עוד
ארוחת בוקר וחשיבותה

ארוחת בוקר וחשיבותה 0

בלוג 🕔אוגוסט 2, 2015

ארוחת הבוקר היא החשובה ביותר מכל הארוחות , למעשה היא זו שקובעת כיצד יתחיל וימשיך כל היום. על-פי הגמרא, ארוחת בוקר מונעת 80 מיני מחלות. גם הרמב"ם נתן דעתו על חשיבות ארוחת הבוקר ואמר כי בבוקר יש לאכול כמו מלך, בצהריים-כבן

קראו עוד